17 februarie 2012

Actiune umanitara a politistilor de frontiera din I.G.P.F.


Localnicii din opt sate situate judetele Buzau si Calarasi, care fusesera izolate din cauza caderilor abundente de zapada si a viscolului, au primit ajutorul umanitar al politistilor de frontiera din I.G.P.F. si al membrilor S.N.P.P.C., in cadrul unei campanii ce s-a desfasurat in perioada 15-16 februarie 2012.
Inspectoratul General al Politiei de Frontiera impreuna cu Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual, cu sprijinul reprezentantilor din Garda Financiara Ilfov si in parteneriat cu J.T.I. Romania, a desfasurat, in perioada 15-16 februarie 2012, o actiune umanitara, pentru ajutorarea localnicilor afectati de ninsori si viscol din localitati izolate, aflate in judetele Buzau si Calarasi.
Au fost colectate din donatii si contributii benevole ale personalului produse alimentare constand in: 5.000 de paini, 4.000 conserve, 500 kg fructe, 500 l apa plata, precum si sute de pachete ce contineau diverse alimente (ulei, orez, paine, conserve de carne).
Produsele au fost transportate cu autospeciale de teren 4x4 din dotarea Politiei de Frontiera, in localitati izolate din cauza zapezii si a viscolului.
Astfel, in data de 15.02 a.c., au fost daruite alimente, apa, fructe si conserve familiilor nevoiase, batranilor si copiilor din localitatile Boldu si Costesti din judetul Buzau.
A doua zi, politistii de frontiera si membrii S.N.P.P.C. s-au deplasat in judetul Calarasi, unde produsele au fost distribuite, inclusiv cu sprijinul politistilor rurali, localnicilor din Florica, Podari, Buzoieni, Lupsanu, Lehliu Sat si Tamadau.
De asemenea, in toata aceasta perioada, peste 50 de politisti de frontiera din I.G.P.F. si membri ai S.N.P.P.C. au ajutat la deszapezirea caselor locuite de batrani sau familii nevoiase, situate in localitatile unde au ajuns transporturile umanitare.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana