17 aprilie 2013

Doua tractoare furate din Germania, depistate la P.T.F. Nadlac

Politistii de frontiera aradeni au depistat o persoana care intentiona sa introduca ilegal in Romania doua tractoare marca John Deere furate din Germania.

In data de 16.04.2013, in jurul orelor 19.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac, jud. Arad, s-a prezentat pentru a intra in tara cetateanul roman Ciprian - Codrut B., in varsta de 40 ani, din jud. Galati, care conducea un automarfar marca Iveco inmatriculat in Romania. Soferul transporta, in semiremorca, doua tractoare marca John Deere.
In urma verificarilor in bazele de date, politistii de frontiera aradeni au constatat faptul ca cele doua utilaje fusesera declarate furate autoritatilor din Germania, cu o zi in urma, in data de 15.04.2013.
Fata de cele constatate soferul a declarat ca nu stia ca cele doua utilaje pe care le transporta sunt furate, acesta avand asupra sa documente care atesta proprietarul cat si firma expeditoare.
Avand in vedere cele constatate, politistii de frontiera cerceteaza persoana in cauza sub aspectul savarsirii infractiunilor de complicitate la furt, iar utilajele au fost indisponibilizate la sediul S.T.P.F. Arad, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie dispuse masurile legale care se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana