30 aprilie 2013

Trafic restrictionat temporar pentru autovehiculele de marfa la frontiera cu Ungaria si Bulgaria

Ministerul Afacerilor Externe a informat Inspectoratul General al Politiei de Frontiera ca, in perioada 30 aprilie 2013, orele 22.00 - 01 mai 2013, orele 22.00, este interzis traficul pe teritoriul Ungariei pentru autovehiculele de transport marfa a caror greutate totala depaseste 7,5 tone.
In acest sens, politistii de frontiera romani coopereaza cu autoritatile de frontiera din Ungaria in vederea stabilirii masurilor comune necesare asigurarii unui control operativ in momentul ridicarii restrictiilor pentru acest tip de mijloace de transport. Totodata, se vor dispune masuri de suplimentare a personalului care-si desfasoara activitatea la controlul documentelor si de crestere a numarului arterelor de control a TIR-urilor, daca situatia o va impune.
De asemenea, autoritatile bulgare au informat, prin intermediul Centrului Comun de Contact romano-bulgar, ca in data de 06 mai 2013, intre orele 14.00 - 20.00, traficul autovehiculelor de marfa care depasesc 12 tone, categoria N3, va fi restrictionat temporar pe anumite tronsoane de drumuri publice din Bulgaria, inclusiv pe comunicatia 29, dintre Negru Voda si Dobrich (Bulgaria).
Inspectoratul General al Politiei de Frontiera a luat toate masurile ce se impun pentru ca traficul de calatori si autoturisme sa se desfasoare in conditii normale, operativ, fluent si civilizat.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana