6 aprilie 2015

Urmarit international retinut in P.T.F. Petea


Un barbat din jud. Satu Mare, dat in urmarire internationala, a fost retinut de politistii de frontiera in P.T.F. Petea, deoarece avea emis pe numele lui un mandat european de executare a 2 ani de inchisoare pentru savarsirea infractiunilor de constituire de grup infractional organizat si complicitate la contrabanda.
Azi dimineata, in jurul orei 6.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea s-a prezentat, pentru efectuarea formalitatilor de frontiera cetateanul roman Gheorghe G. de 32 de ani, domiciliat in judetul Satu Mare.
In urma controlului efectuat, politistii de frontiera au constatat ca barbatul figureaza ca fiind urmarit international.
Satmareanul era cautat de catre autoritatile romane deoarece Tribunalul Satu Mare a emis pe numele lui un mandat pentru executarea de 2 ani de inchisoare pentru savarsirea infractiunilor de constituire de grup infractional organizat si complicitate la contrabanda.
Drept urmare, barbatul a fost predat de politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale al I.P.J. Satu Mare, in vederea luarii masurilor legale ce se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana