18 decembrie 2015

Barbat ascuns sub bancheta unui tren, depistat la frontiera


Politistii de frontiera din cadrul P.T.F. Episcopia-Bihor - I.T.P.F Oradea au depistat un cetatean roman care intentiona sa iasa ilegal din tara, ascuns sub o bancheta din trenul Inter-Regio, care circula pe relatia Brasov - Budapesta.
In data de 17.12.2015, ora 18.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Episcopia-Bihor, politistii de frontiera au efectuat controlul specific la trenul Inter-Regio, care circula pe relatia Brasov - Budapesta, ocazie cu care au descoperit, in ultimul vagon al trenului, ascunsa sub o bancheta, o persoana de sex masculin.
In urma cercetarilor si verificarilor efectuate de lucratorii nostri, s-a constatat ca persoana in cauza este Daniel D., in varsta 41 de ani, domiciliat pe raza judetului Covasna, care a declarat ca a recurs la aceasta metoda deoarece si-a pierdut cartea de identitate si intentiona sa ajunga in Spatiul Schenghen.
Politistii de frontiera au intrerupt calatoria ilegala a cetateanului roman, in cauza, demarand cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de trecere frauduloasa a frontierei de stat, urmand ca la finalizarea acestora sa fie luate masurile legale care se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana