10 decembrie 2015

Un cetatean din Republica Moldova retinut de politistii de frontiera ieseni


  Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi au intocmit dosar penal pe numele unui cetatean moldovean, care a trecut ilegal frontiera de stat dintre Moldova si Romania, deoarece era autorul unor furturi pe teritoriul statului vecin.
In data de 08 decembrie a.c., in jurul orelor 23.40, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Iasi, pe timpul desfasurarii unei misiuni specific de supraveghere in zona de competenta au observat, pe directia localitatii de frontier Vulturi, o persoana a carei prezenta li s-a parut suspecta.
Politistii de frontiera au procedat la retinerea si legitimarea persoanei, iar in urma verificarilor specifice efectuate, cu sprijinul autoritatilor de frontiera din R. Moldova lucratorii nostri au stabilit ca aceasta este cetateanul din R. Moldova, Radu S., in varsta de 23 ani. Barbatul a declarat ca a trecut inot raul Prut, cu intentia de a trece ilegal frontiera de stat din R.Moldova in Romania, in vederea sustragerii urmaririi penale incepute pe numele sau ca urmare a savarsirii unor furturi de electrocasnice pe teritoriul R. Moldova.
Politistii de frontiera i-au intocmit barbatului dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de intrarea in tara prin trecerea ilegala a frontierei de stat a Romaniei, iar la finalizarea cercetarilor a fost predat autoritatilor de frontiera ale statului vecin.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana