18 decembrie 2015

Urmariti general depistati la frontiera


Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Oradea au depistat, in ultimele 48 de ore, trei cetateni romani care figurau in bazele de date ca fiind urmariti general, ei avand de executat pedepse privative de libertate pentru savarsirea de diferite infractiuni.
  • Azi dimineata, in jurul orei 03.50, la Punctul de Trecere a Frontierei Bors, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera, calatorind intr-un autoturism marca Mercedes -Benz, inmatriculat in Romania, cetateanul roman Daniel M., in varsta de 30 de ani, domiciliat pe raza judetului Galati.

    Cu ocazia controlului specific, politistii de frontiera au constatat ca pe numele persoanei in cauza era emis un mandat de arestare, aceasta avand de executat o pedeapsa cu inchisoarea de 4 ani si 10 luni pentru infractiunea de inselaciune.


In data de 17.12.2015, ora 11.40, tot la Punctul de Trecere a Frontierei Bors, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera, calatorind intr-un autoturism  inmatriculat in Romania, Viorel D., in varsta de 29 de ani, din judetul Buzau.

Cu ocazia controlului specific, politistii de frontiera au constatat ca persoana in cauza figureaza in bazele de date ca fiind cautat, el avand de executat o pedeapsa privativa de libertate de 2 ani si 8 luni pentru savarsirea de infractiuni la regimul circulatiei.
  • Tot ieri, 17.12.a.c., la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac - Nagylak, politistii de frontiera au depistat o alta persoana, care era data in urmarire generala, cetateanul roman Dumitru Marcel C., in varsta de 31 de ani, domiciliat pe raza judetului Iasi, care avea de executat o pedepsa cu inchisoarea de 2 ani pentru infractiunea de trafic de droguri.
Persoanele in cauza au fost predate unor echipe de politisti din cadrul I.P.J Bihor respeciv Arad in vederea luarii masurilor legale ce se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana