17 iulie 2012

Ascunsa in portbagajul unui autoturism pentru a ajunge in Germania


Politistii de frontiera timiseni au depistat o persoana ascunsa in portbagajul unui autoturism, ce intentiona sa iasa ilegal din Romania pentru a ajunge in Germania.
Aseara, in jurul orei 22.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-a prezentat pentru a iesi din tara un cetatean roman, sofer al unui autoturism marca Renault Espace, inmatriculat in Olanda.
Cu ocazia efectuarii controlului fizic asupra mijlocului de transport, s-a descoperit o persoana de sex feminin, ascunsa in portbagajul autovehiculului, printre bagaje.
In urma verificarilor efectuate s-a constatat ca cea in cauza este cetatean roman, in varsta de 19 ani, Emanuela R., care intentiona sa ajunga ilegal in Germania. A recurs la aceasta metoda pentru ca nu detine documente de identitate, fiind nascuta in Germania, in prezent fiind in procedura de obtinere a unor documente legale in Romania.
Cercetarile sunt continuate de catre politistii de frontiera pentru stabilirea intregii activitati infractionale si identificarea tuturor persoanelor implicate, la finalizarea cazului urmand a fi luate masurile legale ce se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana