17 iulie 2012

Tigari si alcool fara documente de provenienta confiscate de politistii de frontiera timiseni


Politistii de frontiera timiseni au confiscat ieri noapte, in cadrul unei actiuni desfasurate pe linia combaterii contrabandei, evaziunii fiscale si a traficului cu produse accizabile 5.428 pachete tigari si 443 litri de alcool etilic de provenienta sarbeasca, ascunse intr-un autoturism condus de un cetatean roman.
In cadrul unei actiuni desfasurate pe linia combaterii traficului ilicit cu produse accizabile, politistii de frontiera din cadrul S.T.P.F. Timis - Biroul de Combatere a Migratiei Ilegale si a Infractionalitatii Transfrontaliere, impreuna cu lucratorii Sectorului Politiei de Frontiera Deta au oprit la un filtru organizat la intrarea in localitatea Deta pe conducatorul unui autoturism Dacia Logan, despre care detineau date ca se ocupa cu traficul cu produse accizabile.
La controlul fizic al autoturismului apartinand lui Ioan P., in varsta de 39 de ani, politistii de frontiera au depistat in interiorul autovehiculului si in portbagaj cantitatea de 5.428 pachete de tigari in valoare de 24.426 lei si 443 l alcool in valoare de 8.860 lei, pentru care acesta nu avea acte de provenienta.
In cauza s-a intocmit lucare penala pentru savarsirea infractiunii de detinere in afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul Romaniei a produselor accizabile supuse marcarii, fara a fi marcate sau marcate necorespunzator peste limita legala.
Intreaga cantitate de tigari si alcool a fost ridicata in vederea confiscarii.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana