13 iulie 2012

Infractiuni pe drumurile publice

Pe comunicatia Navodari - Lumina, politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta au verificat in trafic un autoturism marca Opel Vectra, inmatriculat in R. Bulgaria, condus de un cetatean roman in varsta de 43 ani.
In urma controlului a fost stabilit faptul ca tichetul de inspectie tehnica al autoturismului era fals, soferului fiindu-i intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de uz de fals, fapta prevazuta si sanctionata de art. 291 Cod Penal.
In aceeasi zi, in zona de competenta a S.P.F. Pardina, a fost verificat in trafic un autoturism Dacia, inmatriculat in Tulcea, condus de un minor in varsta de 16 ani, domiciliat in judetul Vaslui, alaturi de care se afla proprietarul autoturismului, in varsta de 48 ani, domiciliat in judetul Tulcea.
Pe numele persoanelor in cauza s-au intocmit lucrari penale pentru savarsirea infractiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autoturism de catre o persoana ce ne detine permis de conducere, respectiv incredintarea cu stiinta a autoturismului unei persoane ce nu detine permis de conducere.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana