7 iunie 2013

Dosar penal pentru detinerea de catre persoane neautorizate a uneltelor de pescuit comercial

Politistii de frontiera vasluieni au intocmit dosar penal pe numele a patru barbati care detineau plase de pescuit comercial pentru care nu aveau autorizare.
In data de 05 iunie a.c., in jurul orelor 22.00, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Falciu aflati in exercitarea atributiilor de serviciu, au oprit pentru control, pe raza comunei Banca, un autoturism in care se aflau patru cetateni romani: Vasile H., in varsta de 29 ani, Andrei Daniel A., in varsta de 26 ani, Marian H., in varsta de 26 ani si Costel M.L., in varsta de 29 ani.
La controlul efectuat de catre politistii de frontiera a fost descoperit, in portbagajul autoturismului, un sac de rafie in care se aflau plase de pescuit comercial, tip ava.
In urma verificarilor specifice efectuate politistii de frontiera au stabilit ca niciunul dintre barbati nu detinea documentele necesare desfasurarii activitatii de pescuit comercial.
Politistii de frontiera au ridicat plasele de pescuit in vederea confiscarii si au intocmit lucrare penala celor patru barbati sub aspectul savarsirii infractiunii de detinere de catre persoanele neautorizate a uneltelor de pescuit comercial tip ava.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana