31 august 2012

Parfumuri susceptibile a fi contrafacute

O echipa formata din politisti de frontiera din cadrul Garzii de Coasta si lucratori vamali a organizat si executat actiuni pe linia prevenirii si combaterii infractiunilor la regimul dreptului de proprietate intelectuala.
Intr-un container sosit in P.T.F. Constanta Sud Agigea, pe adresa unei societati comerciale, administrata de un cetatean roman cu domiciliul in Bucuresti, au fost descoperite 1.997 cutii cu apa de toaleta, toate purtand insemnele unor marci cunoscute, bunuri susceptibile de a aduce atingere unor drepturi de proprietate intelectuala.
Bunurile, in valoare aproximativa de 798.800 lei daca ar fi fost comercializate la pretul celor originale, au fost retinute de catre autoritatea vamala si lasate in custodia comisionarului vamal.
Pe numele administratorului societatii comerciale respective a fost intocmita lucrare penala pentru savarsirea infractiunii de "punere in circulatie, fara drept, a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice sau similare si care prejudiciaza pe titularul marcii inregistrate".

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana