30 august 2012

Trei minori ascunsi, depistati la frontiera

Politistii de frontiera bihoreni au descoperit trei minori de cetatenie romana (doua fete si un baiat), cu varste cuprinse intre 4 ani si 10 ani, ascunsi de parintii lor, intre banchetele din spate ale unui microbuz, incercand astfel sa treaca ilegal frontiera romano-maghiara.
Astfel, in data de 28.08.2012, in jurul orelor 22.10, la Punctul de Trecere a Frontierei Bors - jud. Bihor, s-a prezentat pentru a iesi din tara cetateanul roman Razvan T., in varsta de 22 ani, care conducea un autoturism marca VW Transporter inmatriculat in Romania, care avea ca si destinatie finala Franta.
In autoturism se aflau ca pasageri sapte persoane de cetatenie romana cu varste cuprinse intre 26 ani si 46 ani, toti cu domiciliul pe raza judetului Bihor.
Cu ocazia controlului, politistii de frontiera bihoreni au descoperit, ascunsi intre banchetele din spate ale microbuzului si acoperiti cu o patura, trei minori (doua fete si un baiat) cu varste cuprinse intre 4 ani si 10 ani.
Parin tii minorilor au motivat gestul lor prin faptul ca documentele de calatorie ale minorilor in cauz a erau expirate si nu aveau bani sa reinoiasca aceste documentele.
Persoanelor implicate in aceasta cauza li s-au intocmit actele premergatoare inceperii urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunii de trafic de migranti, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie luate masurile legale care se impun. 

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana