14 iulie 2015

Peste 8.000 de tigarete descoperite de politistii de frontiera galateni in barele de protectie ale unui autoturism


Politisti de frontiera din cadrul Compartimentului Sprijin Operativ al Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Galati au descoperit peste 8.000 de tigarete cu timbru de acciza de R. Moldova ascunse in barele de protectie ale unui autoturism condus de un barbat cu dubla cetatenie, romana si R. Moldova.
In data de 13 iulie a.c., ora 05.30, politisti de frontiera din cadrul Compartimentului Sprijin Operativ al Serviciului Teritorial al Politiei de Frontiera Galati, pe timpul desfasurarii unei actiuni pe linia prevenirii si combaterii traficului ilicit cu tigari, au oprit in trafic, pentru control, pe raza municipiului Galati, autoturismul marca Volvo, condus de Anatolie P., cu dubla cetatenie romana si R. Moldova, in varsta de 51 ani.
Avand informatii ca autoturismul este folosit pentru transportul tigaretelor de contrabanda, colegii nostri au condus la sediul S.T.P.F. Galati persoana si autoturismul in vederea efectuarii unui control amanuntit, ocazie cu care au fost descoperite, ascunse in barele de protectie ale autoturismului, 8.400 tigarete, marca Plugarul, cu timbru de acciza R. Moldova.
Bunurile au fost predate lucratorilor Serviciului Supraveghere Fiscala Compartimentul Echipe Mobile din cadrul D.R.A.O.V. Galati, care au dispus sanctionarea contraventionala a barbatului cu amenda in valoare de 5.000 lei si ridicarea in vederea confiscarii a tigaretelor in valoare de 1.900 lei.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana