27 septembrie 2012

Migranti retinuti in tentativa la frontiera verde


Politistii de frontiera aradeni au depistat si retinut trei persoane care incercau sa treaca ilegal frontiera romano-ungara pentru a ajunge in Spatiul Schengen.
In data de 26.09.2012, in cadrul unui plan de actiune pentru combaterea migratiei ilegale, o patrula formata din politisti de frontiera de la Sectorul Politiei de Frontiera Turnu a retinut trei persoane de sex masculin care se deplasau pe jos, spre frontiera pentru a trece ilegal in R. Ungara.
Cele trei persoane au fost retinute la aproximativ 150 de metri fata de linia de frontiera, fiind conduse la sediul sectorului pentru cercetari.
In urma verificarilor efectuate, de catre politistii de frontiera aradeni, s-a stabilit ca este vorba de trei cetateni din Bangladesh, cu varste cuprinse intre 18 si 23 de ani care intentionau sa ajunga ilegal in spatiul Schengen.
Politistii de frontiera au intocmit actele premergatoare in vederea inceperii urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie dispuse masurile legale care se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana