27 septembrie 2012

Sase algerieni ascunsi intr-un automarfar, descoperiti la Nadlac


Politistii de frontiera aradeni au descoperit sase persoane de sex masculin ascunse intr-un automarfar condus de un cetatean bulgar, care transporta in Germania saci cu granule din plastic.
In data de 26.09.2012, in jurul orei 13.35, la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac, judetul Arad, s-a prezentat pentru a iesi din tara, cetateanul bulgar Malinov A., in varsta de 37 ani, sofer pe un automarfar inmatriculat in Bulgaria. Conform documentelor de insotire, acesta transporta saci cu granule din plastic, de la o societate din Bulgaria pentru o firma din Germania.
In baza unei analize de risc, politistii de frontiera au efectuat un control amanuntit in compartimentului marfa al automarfarului, in urma caruia au fost descoperite, ascunse printre marfa transportata, sase persoane de sex masculin.
Din primele cercetari, a rezultat faptul ca persoanele descoperite sunt cetateni algerieni, cu varste cuprinse intre 17 si 28 de ani, care intentionau sa ajunga ilegal in Spatiul Schengen. Totodata, soferul mijlocului de transport declara ca nu avea cunostinta despre prezenta celor in cauza in automarfar.
Politistii de frontiera au intocmit persoanelor in cauza lucrari penale sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat, cercetarile fiind continuate in vederea stabilirii intregii activitati infractionale.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana