10 februarie 2014

A incercat sa iasa fraudulos din tara, ascunsa sub haine


Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Bechet  au depistat intr-un autoturism, ascunsa sub paturi si bagaje, o minora care a incercat sa iasa fraudulos din tara.

In data de 07.02.2014, orele 16.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Bechet, judetul Dolj, s-au prezentat pentru a iesi din tara, cu un autoturism marca BMW, patru cetateni sarbi.
Cu ocazia controlului amanuntit efectuat asupra mijlocului de transport, politistii de frontiera au descoperit, intre scaunul din dreapta fata si bancheta din spate, acoperita cu paturi si bagaje, o persoana de sex feminin. In urma cercetarilor s-a stabilit faptul ca persoana in cauza este o minora in varsta de 17 ani, cetatean roman, care a incercat sa iasa fraudulos din tara intrucat nu avea acordul parintilor.
Politistii de frontiera au intocmit minorei dosar penal pentru savarsirea infractiunii de tentativa de trecere frauduloasa a frontierei de stat, iar cetatenilor sarbi pentru complicitate la tentativa de trecerea frauduloasa a frontierei de stat. Ulterior, minora a fost predata parintilor.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana