4 septembrie 2015

Sirian ascuns pe osia unui camion depistat la frontiera


Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Calafat au descoperit, ascuns pe osia unui camion, un cetatean sirian, care incerca astfel sa intre ilegal in tara.
In data de 03.09.2015, in jurul orei 07.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judetul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare in tara, la volanul unui autocamion marca Ford, un cetatean turc care transporta, conform documentelor de insotire a marfii, piese auto din Turcia pentru Germania.
Cu ocazia controlului de frontiera, echipa comuna de control, formata din politisti de frontiera romani si bulgari, a descoperit ascunsa sub remorca, pe sasiul acesteia, o persoana de sex masculin.
In urma verificarilor efectuate impreuna cu partea bulgara s-a stabilit ca persoana in cauza este cetateanul sirian Omar M., in varsta de 25 de ani.
La cercetari, soferul camionului a declarat ca nu stie cum a ajuns persoana respectiva pe sasiul mijlocului de transport.
Conform protocolului comun romano - bulgar, mijlocul de transport, soferul si migrantul au fost preluati de Politia de Frontiera Bulgara in vederea continuarii cercetarilor si dispunerii masurilor legale ce se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana