29 septembrie 2015

Tigari in valoare de aproximativ 97.000 lei confiscate la frontiera romano-ucraineana


Politistii de frontiera din cadrul S.P.F. Brodina - I.T.P.F. Sighetu Marmatiei au descoperit intr-o anexa a unui imobil de pe raza comunei Ulma, jud. Suceava, aproximativ 9.700 pachete cu tigari de provenienta ucraineana ce urma sa fie comercializate pe piata neagra din Romania. Doua persoane sunt cercetate pentru savarsirea infractiunii de contrabanda in forma agravanta, iar tigarile in valoare de 97.000 lei au fost ridicate in vederea confiscarii.
In data de 28 septembrie a.c., la nivelul S.P.F. Brodina - I.T.P.F. Sighetu Marmatiei, in baza unor date conform carora intr-o anexa gospodareasca de pe raza localitatii Ulma este depozitata o cantitate de tigari, s-a declansat o actiune specifica pe linia combaterii contrabandei.
Astfel, in jurul orei 11.35, un echipaj al politiei de frontiera s-a deplasat la imobilul respectiv, unde cu acordul proprietarului, au efectuat un control, fiind astfel descoperite intr-o anexa, 11 colete cu tigari, de provenienta ucraineana.
Intreaga cantitate de tigari a fost transportata la sediul sectorului unde in urma inventarierii a rezultat cantitatea de 9.690 pachete cu tigari de provenienta ucraineana.
In urma cercetarilor efectuate de politistii de frontiera, s-a stabilit ca in activitatea infractionala sunt implicati doi tineri din comuna Ulma si anume Vasilica C., in varsta de 21 de ani si Adrian M., de 26 ani.
Intreaga cantitate de tigari in valoare de 97.000 lei a fost ridicata in vederea confiscarii, iar cele doua persoane sunt cercetate pentru savarsirea infractiunii de contrabanda in forma agravanta.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana