13 decembrie 2011

Aproximativ 125.000 petarde confiscate la Giurgiu


Politistii de frontiera giurgiuveni si lucratori din cadrul Serviciului A.E.S.P. al I.P.J. Giurgiu au depistat doi cetateni romani care incercau sa introduca ilegal in tara cantitatea de 125.000 bucati petarde, in valoare de 1.200 lei.
In noaptea de 12/13.12.2011, intre orele 20.00-02.00, politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu si lucratori din cadrul Serviciului A.E.S.P. al I.P.J.Giurgiu au efectuat o actiune comuna, pe sensul de intrare in tara, pe linia respectarii legalitatii importului, detinerii, comercializarii si folosirii obiectelor artizanale pe baza de amestecuri pirotehnice, de catre persoanele juridice si fizice.
Cu ocazia controlului amanuntit efectuat la doua autoturisme, conduse de cetatenii romani Daniel C., in varsta de 25 ani si Marius B., in varsta de 34 ani, in portbagajul autoturismelor si in locasul rotilor de rezerva au fost descoperite aproximativ 125.000 buc. petarde tip "Pirat si Tropic", in valoare de aproximativ 1.200 lei.
Barbatii au declarat ca bunurile le apartin si le-au cumparat dintr-un bazar din Ruse-Bulgaria pentru a le comercializa in tara.
Persoanele in cauza sunt cercetate penal sub aspectul savarsirii infractiunii de detinere de obiecte de distractie pe baza de amestecuri pirotehnice fara drept. Obiectele pirotehnice si lucrarile penale au fost preluate de Serviciul A.E.S.P. al I.P.J. Giurgiu in vederea continuarii cercetarilor.

 

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana