2 decembrie 2011

Doi irakieni si un palestinian cu documente de calatorie false, depistati la frontiera


Politistii de frontiera giurgiuveni au depistat trei cetateni straini care au prezentat la controlul de frontiera carti de identitate grecesti si bulgaresti false.
Astfel, în ziua de 01.12.2011, în jurul orei 02.00, s-au prezentat pentru a intra în tara prin Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, calatorind cu un autoturism marca VW, trei persoane de sex masculin care s-au legitimat cu doua carti de identitate grecesti si una bulgareasca.
Procedand la verificarea acestora, politistii de frontiera au constatat ca documentele prezentate sunt false.
Cu ocazia cercetarilor s-a stabilit ca persoanele în cauza sunt doi irakieni si un palestinian, cu varste cuprinse între 17 si 56 ani, iar documentele false le-au procurat în Haskovo de la un cetatean bulgar ale carui date de identitate nu le cunosc, contra sumei de 500 euro fiecare. Au procedat în acest mod întrucat doreau sa ajunga în Germania si nu aveau documente legale în acest sens.
Conform Protocolului romano-bulgar, persoanele si documentele au fost predate Politiei de Frontiera Bulgare, în vederea continuarii cercetarilor si luarii masurilor legale.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana