1 noiembrie 2013

Plase de pescuit in lungime de aproximativ 2,5 kilometri si 300 kilograme peste descoperite de politistii de frontiera tulceni

Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta au efectuat, in baza unei autorizatii de perchezitie emise de Judecatoria orasului Babadag, o descindere la o locatie apartinand unui cetatean roman, in urma careia au ridicat in vederea confiscarii 41 de unelte de pescuit interzise de lege, in lungime de aproximativ 2.400 metri, o ambarcatiune pescareasca, precum si 300 kilograme de peste in stare proaspata.

Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta au actionat in data de 30.10.2013, in zona de competenta a S.P.F. Tulcea, efectuand o perchezitie, in baza unei autorizatii emise de Judecatoria orasului Babadag, la o locatie din judetul Tulcea, apartinand cetateanului roman C.C., in varsta de 26 ani.
In urma verificarilor au fost descoperite 41 plase tip monofilament, in lungime totata de 2.392 metri,o autoutilitara marca Dacia neinmatriculata, o ambarcatiune pescareasca neinregistrata, doua dispozitive GPS, precum si 300 kilograme de peste in stare proaspata.
Bunurile descoperite, in valoare de aproximativ 3.560 lei, au fost ridicate in vederea confiscarii, iar cantitatea de peste, evaluata la 799 lei, a fost predata unei societati comerciale de profil, conform procedurilor legale.
Cercetarile sunt continuate de politistii de frontiera tulceni sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de la langa Judecatoria Babadag.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana