21 decembrie 2013

Doi cetateni sirieni, depistati ascunsi intr-un autoturism


Politistii de frontiera aradeni au descoperit doi cetateni sirieni care au incercat sa treaca ilegal frontiera ascunsi intr-un locas special amenajat in autoturismul unui cetatean bulgar.
In data de 19.12.2013, orele 09.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac s-a prezentat pentru a efectua formalitatile de frontiera cetateanul bulgar Teodosi P., in varsta de 45 ani, care conducea un autoturism marca Mercedes, inmatriculat in Bulgaria.
La controlul efectuat asupra autoturismului, politistii de frontiera au descoperit ascunse, intr-un locas special amenajat intre bancheta din spate si podeaua masinii, doua persoane de sex masculin.
Din primele cercetari, a rezultat faptul ca persoanele descoperite sunt doi cetateni sirieni, ambii in varsta de 23 de ani.
Politistii de frontiera au intocmit celor doi cetateni sirieni lucrari penale sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat, iar cetateanului bulgar i-au fost intocmite actele premergatoare inceperii urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunii de complicitate la tentativa de trecere ilegala a frontierei, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie luate masurile legale care se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana