23 decembrie 2013

Utilaj furat din Italia, descoperit de politistii de frontiera


Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmatiei au descoperit pe raza judetului Maramures un tractor excavator marca Catepillar, in valoare de 15.000 de euro, care figureaza ca fiind furat din Italia.
In cadrul unei actiuni pe linia combaterii traficului cu vehicule furate din strainatate, politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmatiei, au descoperit, la sediul unei societati comerciale de pe raza jud. Maramures, un tractor excavator marca Catepillar.
In urma unor verificari specifice efectuate de catre politistii de frontiera in bazele de date, s-a constatat ca utilajul in cauza, in valoare de 15.000 de euro, figureaza ca fiind furat din Italia, din data de 26 noiembrie 2013.
Reprezentantul firmei a declarat lucratorilor nostri ca a cumparat tractorul de la o persoana de pe raza judetului Maramures si ca nu stia ca este furat.
Pe timpul cercetarilor, s-a constatat ca in activitatea infractionala este implicat cetateanul roman, Marius C. de 38 de ani, cu domiciliul pe raza judetului Maramures, fapt pentru care este cercetat pentru savarsirea infractiunii de tainuire, conform Codului Penal.
In continuare, se efectueaza cercetari in vederea documentarii intregii activitati infractionale, la final urmand a fi luate masurile legale ce se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana