6 decembrie 2013

Peste 2,3 kilograme substante cu efecte psihoactive, tigari cu marijuana si aproximativ 17.000 tigarete de contrabanda, descoperite in urma unor perchezitii la Constanta

Politisti de frontiera din cadrul Garzii de Coasta, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului Curtii de Apel Constanta, beneficiind de suportul informativ si tehnic al Directiei de Informatii si Protectie Interna, au efectuat opt perchezitii domicilare pe raza municipiului Constanta.
In urma acestor perchezitii au ridicat in vederea confiscarii cantitatea de aproximativ 2.325 grame substanta vegetala, de culoare verde-maronie, suspecta a avea efecte psihoactive, 3 tigari cu marihuana confectionate artizanal, 16.800 tigarete si au indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor suma de 32.679 lei, 5.000 de euro si un autoturism marca BMW.

In data de 06.12.2013 politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului Curtii de Apel Constanta, beneficiind de suportul informativ si tehnic al D.I.P.I., au desfasurat o actiune de prevenire si combatere a traficului cu substante interzise in zona de competenta.
Astfel, pe raza municipiului Constanta, politistii de frontiera au efectuat opt perchezitii domiciliare, existand suspiciunea ca in aceste locatii sunt detinute tigari de contrabanda si alte bunuri accizabile.
In urma verificarilor au fost descoperite aproximativ 2.325 grame substanta vegetala, de culoare verde-maronie, susceptibila a avea efecte psihoactive, respectiv 3 tigari cu marijuana confectionate artizanale, 16.800 tigarete diverse marci, de provenienta R. Ucraina si duty free, in valoare de aproximativ 8.400 lei si au indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor suma de 32.679 lei, 5.000 de euro si un autoturism marca BMW in valoare de 15.000 euro.
In cauza sunt cercetate un numar de noua persoane, audiate la nivelul Parchetului de pe langa Curtea de Apel Constanta.


Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana