25 noiembrie 2015

Autoturism in valoare de 80.000 euro, declarat furat in Germania, descoperit in apropierea municipiului Iasi


   Politistii de frontiera din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi impreuna cu lucratori din cadrul Serviciului Politiei Rutiere Iasi - I.P.J. Iasi au descoperit un autoturism Porche Cayenne, in valoare de 80.000 euro, care figura ca fiind declarat furat din Germania.
Politistii de frontiera din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi, pe timpul desfasurarii unei misiuni de cooperare cu lucratori din cadrul Serviciului Politiei Rutiere Iasi - I.P.J. Iasi, au oprit in trafic un autoturism marca Porche Cayenne inmatriculat in Germania.
La volanul autoturismului era cetateanul roman Marius C., in varsta de 43 ani, iar pe scaunul din dreapta ca pasagera Nadina S., cetatean roman, in varsta de 33 ani, ambii domiciliati pe raza judetului Neamt.
Deoarece conducatorul autoturismului nu a putut prezenta niciun document pentru mijlocul de transport, lucratorii nostri au efectuat verificari specifice in urma carora au stabilit faptul ca autoturismul figureaza ca fiind declarat furat din Germania din data de 26 martie 2015.
Cu privire la cele constatate, Marius C. a declarat ca a achizitionat autoturismul de la o companie din Germania, in anul 2011 pentru a-l oferi cadou Nadinei S.; acesta a mai adaugat ca nu are cunostinta despre faptul ca autoturismul este semnalat ca fiind furat sau cautat in vederea confiscarii.
Autoturismul, in valoare de 80.000 euro, a fost indisponibilizat in vederea continuarii cercetarilor.
Politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.
Cercetarile continua pentru stabilirea intregii arii infractionale si a tuturor persoanelor implicate.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana