29 noiembrie 2015

Urmarit international retinut in P.T.F. Petea


Politistii de frontiera din cadrul P.T.F. Petea - I.T.P.F. Sighetu Marmatiei au depistat si retinut un cetatean roman, dat in urmarire internationala, acesta fiind cautat de catre autoritatile din Romania  pentru executarea pedepsei a 5 ani de inchisoare pentru savarsirea infractiunilor de contrabanda si grup infractional organizat.
In data de 28 noiembrie  2015, in jurul orei 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Petea, jud. Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera, cetateanul roman Ioan T. in varsta de 54 de ani, din judetul Bistrita Nasaud, conducand un automarfar, marca Volvo.
In urma controlului efectuat in bazele de date, politistii de frontiera au constatat ca barbatul figureaza ca fiind urmarit international.
Pe numele lui Ioan T. a fost emis un mandat european de arestare de catre autoritatile din Romania pentru executarea pedepsei a 5 ani de inchisoare pentru savarsirea infractiunilor de contrabanda si grup infractional organizat.
Barbatul a fost predat de politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea unui echipaj de la Serviciului de Investigatii Criminale al I.P.J. Satu Mare, in vederea luarii masurilor legale ce se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana