26 noiembrie 2014

Cetateni iranieni ascunsi intr-un camion cu scutece pentru copii depistati la P.T.F. Calafat

Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Calafat au descoperit doi cetateni iranieni ascunsi intr-un automarfar care transporta scutece de unica folosinta pentru copii, din Turcia pentru Polonia.
In data de 25.11.2014, ora 20.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judetul Dolj, s-a prezentat pe sensul de intrare in tara, la volanul unui automarfar, cetateanul polonez Pawel S., in varsta de 27 de ani.
In urma controlului amanuntit efectuat asupra mijlocului de transport de catre echipa comuna, formata din politisti de frontiera romani si bulgari, au fost descoperite, in compartimentul de marfa al automarfarului, doua persoane de sex masculin, ascunse printre baxurile cu scutece de unica folosinta pentru copii.
Din cercetari, s-a constatat faptul ca persoanele respective sunt cetateni iranieni, avand varsta de 36 si respectiv 48 de ani.
Acestia au afirmat faptul ca au ajuns din Turcia in Bulgaria si intentionau sa ajunga ilegal in Austria.
Politistii de frontiera au procedat la intreruperea calatoriei persoanelor in cauza, iar conform protocolului romano-bulgar, au fost predate Politiei de Frontiera Bulgare in vederea continuarii cercetarilor si dispunerii masurilor legale ce se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana