4 august 2015

Autoturism de teren Range Rover cautat in Italia, descoperit in statiunea Mamaia


Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta, in cooperare cu politisti din cadrul I.P.J. Constanta, au depistat in statiunea Mamaia un autoturism de teren marca Range Rover Sport declarat furat de autoritatile din Italia.
In data de 03.08.2015, politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta, in cooperare cu politisti din cadrul I.P.J. Constanta - Compartimentul Furturi Auto, au desfasurat o actiune pe linia combaterii traficului international cu autoturisme furate, in urma careia au identificat, in statiunea Mamaia, un autoturism marca Range Rover Sport, despre care detineau informatia ca este cautat in vederea confiscarii.
Verificarile au stabilit ca autoturismul in cauza este cautat de autoritatile din Italia, fiind declarat furat din data de 15.06.2012, iar in Romania este detinut de cetateanul roman B. Ion, in varsta de 46 de ani.
Persoana in cauza, domiciliata in municipiul Constanta, a declarat ca a cumparat autoturismul, fara a cunoaste faptul ca acesta figureaza ca fiind furat.
Politistii de frontiera au indisponibilizat autoturismul, evaluat la aproximativ 30.000 de euro, la sediul Garzii de Coasta in vederea continuarii cercetarilor si au intocmit in cauza dosar penal pentru savarsirea infractiunii de tainuire, fapta prevazuta si sanctionata de art. 270, alin. 1 din Noul Cod Penal.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana