14 august 2015

Jumatate de kilogram de bijuterii, descoperite in bagajele unui cetatean turc, la Otopeni


Autoritatile de frontiera din cadrul Aeroportului International Bucuresti Henri Coanda au descoperit, in bagajele unui unui cetatean turc, mai multe bijuterii din aur, in greutate totala de peste 500 grame, pe care acesta incerca sa le introduca ilegal in Romania.
In data de 13.08.2015, la P.T.F.Aeroportul International Bucuresti Henri Coanda s-a prezentat pentru a intra in tara, cu o cursa din directia Istanbul, cetateanul turc Ahmet A., in varsta de 44 ani.
Cel in cauza si-a ridicat bagajul de cala si si-a continuat deplasarea pe fluxul  destinat persoanelor care nu au nimic de declarat autoritatilor vamale.
Actionand in baza analizei de risc, politistii de frontiera si lucratorii vamali au procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra barbatului si bagajelor acestuia, ocazie cu care au fost descoperite, ascunse in geanta si nedeclarate, mai multe bijuterii din metal galben, marcate ca fiind din aur, in greutate totala de 501,28 grame.
Ca urmare a celor constatate, bijuteriile au fost retinute de catre autoritatea vamala care a aplicat o sanctiune contraventioanala in valoare de 3.000 lei, iar politistii de frontiera i-au intocmit barbatului dosar penal pentru savarsirea infractiunii de contrabanda.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana