10 martie 2016

Aproximativ o tona de motorina confiscata la Cernavoda

Politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta au identificat in zona de competenta a S.P.F. Cernavoda, pe malul Dunarii, un cetatean roman care detinea cantitatea de 950  litri produs petrolier fara documente justificative.
In data de 09.03.2016, in jurul orei 21.40, politistii de frontiera din cadrul Sectorului P.F. Cernavoda au descoperit in zona de competenta, pe malul Dunarii, cinci butoaie din tabla incarcate cu 950 litri de produs petrolier cu miros specific de motorina.
In apropierea locului a fost identificat cetateanul roman H.B.A., in varsta de 31 de ani, domiciliat in judetul Constanta, care a declarat ca a descoperit intamplator butoaiele pe malul Dunarii.
Politistii de frontiera au ridicat in vederea confiscarii cei 950 de litri de produs petrolier, cu o valoare de aproximativ 4.000 lei, conform procedurilor legale si existand suspiciuni in privinta provenientei au intocmit in cauza lucrare penala pentru savarsirea infractiunii de furt, fapta prevazuta si sanctionata de art. 228, alin. 1 Codul Penal.
 

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana