21 martie 2016

Cetatean marocan cu document fals, depistat in P.T.F. Nadlac


Politistii de frontiera aradeni au depistat o femeie din Maroc, intrata legal in Romania, care incerca sa iasa ilegal din tara folosindu-se de o carte de identitate bulgareasca falsa.
In data de 19.03.2016, ora 20.15, la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac-Csanadpalota, s-a prezentat pentru a iesi din tara, calatorind ca pasager intr-un autocar inmatriculat in Romania, care circula pe relatia Bucuresti - Amsterdam, o persoana de sex feminin, care la control de frontiera s-a legitimat cu o carte de identitate cu insemnele autoritatilor bulgare.
Cu ocazia controlului, politistii de frontiera au constatat ca documentul prezentat nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unuia autentic, motiv pentru care femeia a fost condusa la sediul P.F. pentru cercetari.
In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca persoana in cauza este Hajar O., in varsta de 24 de ani, din Maroc, care intrase legal in Romania. Aceasta a declarat ca a obtinut documentul fals contra sumei de 200 de euro, de la o persoana a carei identitate nu o cunoaste pentru a ajunge in vestul Europei la munca.
Politistii de frontiera au luat masura intreruperii calatoriei persoanei in cauza si au intocmit actele de urmarire penala pentru savarsirea infractiunilor de fals privind identitatea si tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie dispuse masurile legale care se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana