7 martie 2016

Autoturism in valoare de 25.000 de euro, cautat in Italia depistat la frontiera


Politistii de frontiera din cadrul P.T.F. Turnu - I.T.P.F. Oradea au depistat un autoturism Audi TT, in valoare de 25.000 de euro, cautat de autoritatile italiene, pe care un cetatean maghiar il transporta pe platforma.
La sfarsitul saptamanii trecute, la Punctul de Trecere a Frontierei Turnu s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera cetateanul maghiar Zoltan  M., in varsta de 39 de ani, conducand o autoutilitara inmatriculata in Ungaria. Pe platforma, acesta transporta un autoturism marca Audi TT, inmatriculat in Italia, pentru care a prezentat un cerificat de inmatriculare si un contract de vanzare-cumparare.
In urma verificarilor in bazele de date s-a constatat ca autoturismul de pe platforma figureaza ca bun cautat pentru confiscare, alerta introdusa de autoritatile italiene.

Fata de cele constatate, barbatul a declarat ca nu are cunostinta despre faptul ca masina era cautata de catre autoritati, el avand doar rolul de a o transporta pe platforma.
Autoturismul, in valoare de aproximativ 25.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad pana la finalizarea cercetarilor, in cauza politistii de frontiera intocmind actele de urmarire penala pentru savarsirea infractiunilor de tainuire si uz de fals.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana