21 martie 2016

Urmariti general depistati la frontiera


La sfarsitul saptamanii trecute, politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Oradea au depistat si predat autoritatilor competente trei cetateni romani si un polonez, cautati de autoritati in vederea arestarii, pentru savarsirea unor infractiuni.
  • In data de 18.03.2016, ora 18.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac - Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera, la volanul unui autoturism marca BMW, inmatriculat in Polonia, cetateanul polonez M.J., in varsta de 44 de ani.
    Cu ocazia controlului specific, politistii de frontiera au constatat ca barbatul era cautat de autoritatile din Polonia, in vederea arestarii, pentru savarsirea de infractiuni contra proprietatii.
  • La data de 19.03.2016, ora 09.00, in P.T.F. Bors, jud. Bihor, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera, intr-un autoturism inmatriculat in Romania, cetateanul roman N.C., in varsta de 28 de ani, din judetul Bihor.
    Cu ocazia controlului specific, politistii de frontiera au constatat ca barbatul era cautat de autoritatile din Romania, acesta avand de executat o pedeapsa de 2 ani si 8 luni de inchisoare pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice un autoturism, fara a poseda permis de conducere.
  • Ieri, 20.03.2016, in acelasi punct de frontiera, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera, cetateanul roman A.L., in varsta de 22 de ani, din judetul Brasov.
    Cu ocazia controlului specific, politistii de frontiera au constatat ca tanarul era cautat de autoritatile din Romania, acesta avand de executat o pedeapsa de 1 an si 9 luni de inchisoare pentru savarsirea infractiunii de furt.
  • Cateva ore mai tarziu, tot in P.T.F. Bors, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera, cetateanul roman C.G., in varsta de 38 de ani, din judetul Caras-Severin.
    Cu ocazia controlului specific, politistii de frontiera au constatat ca barbatul era cautat de autoritatile din Romania, acesta avand de executat o pedeapsa de 3 ani de inchisoare pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism, fara a poseda permis de conducere si fals privind identitatea.
Persoanele in cauza au fost predate unor echipe de politisti din cadrul I.P.J Arad, respectiv I.P.J. Bihor in vederea luarii masurilor legale ce se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana