7 noiembrie 2011

Autoturism cu tigari de contrabanda depistat de politistii de frontiera


Politistii de frontiera maramureseni au descoperit intr-un autoturism 60.000 de tigarete (3.000 pachete cu tigari) de provenienta ucraineana, fara documente legale.
Acestea au fost ridicate in vederea confiscarii, iar cele trei persoane implicate s-au ales cu dosar penal.
In data de 07.11.2011, la nivelul I.J.P.F. Maramures s-a organizat si desfasurat o actiune specifica pe linia combaterii contrabandei cu tigari.
Astfel, in jurul orei 07.50 politistii de frontiera maramureseni au observat, pe raza localitatii Sapanta, doua autoturisme care se indreptau dinspre linia de frontiera spre interiorul tarii.
Lucratorii nostri au trecut la interceptarea acestora, moment in care cele doua masini au demarat in tromba, politistii de frontiera reusind blocarea lor pe o strada din localitatea Sighetu Marmatiei.
La controlul efectuat asupra masinilor, in una dintre ele condusa de Florin I. de 26 ani au fost descoperite sase colete, in care se aflau 3.000 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, marca Viceroy. Cel de-al doilea autoturism in care se aflau Florin C., de 23 ani si Dumitru C., de 24 ani, avea rolul de antemergator in asigurarea transportului ilegal de tigari.
In cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de complicitate la contrabanda iar intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana