4 noiembrie 2011

Autoturism plin cu tigari de contrabanda depistat de politistii de frontiera


Politistii de frontiera maramureseni au descoperit intr-un autoturism, 460.000 de tigarete (23.000 pachete cu tigari) de provenienta ucraineana, fara documente legale.
Acestea au fost ridicate in vederea confiscarii, iar cele trei persoane care se aflau in autoturism s-au ales cu dosar penal.
In data de 04.11.2011, la nivelul I.J.P.F. Maramures s-a organizat si desfasurat o actiune specifica pe linia combaterii contrabandei cu tigari.
Astfel, in jurul orei 09.00 politistii de frontiera maramureseni au oprit pentru control pe o strada din localitatea Sighetu Marmatiei, un microbuz marca Mercedes Vito, condus de Gheorghe M., in varsta de 30 ani. In autoturism se mai aflau doua persoane Vasile M. de 36 ani si Ioan M. de 31 ani.
Existand suspiciunea ca acesta transporta tigari de provenienta ucraineana a fost efectuat un control asupra masinii.
In urma acestuia s-a dovedit ca in microbuz exista un adevarat depozit de tigari. Politistii de frontiera au descoperit 46 colete invelite in folie de culoare neagra, in care se aflau 23.000 de pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de aproximativ 200.000 lei.
Cele trei persoane precum si autoturismul in cauza au fost conduse la sediul I.J.P.F. Maramures pentru continuarea cercetarilor.
In cauza s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de contrabanda.
Microbuzul a fost indisponibilizat la sediul I.J.P.F. Maramures iar intreaga cantitate de tigari a fost ridicata in vederea confiscarii.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana