24 noiembrie 2011

Doua utilaje suspecte a fi furate au fost descoperite de politistii de frontiera maramureseni


Politistii de frontiera maramureseni sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T.- Structura Centrala si cu sprijinul colegilor din cadrul I.J.P.F. Bihor au depistat si indisponibilizat doua utilaje, in valoare de aproximativ 120.000 de euro, suspecte a fi furate din strainatate.
In baza unor date si informatii detinute, la nivelul I.J.P.F. Maramures a fost organizata, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T.- Structura Centrala si cu sprijinul colegilor din cadrul I.J.P.F. Bihor, o actiune in vederea depistarii unor utilaje suspecte a fi furate din strainatate.
Astfel, in data de 23 noiembrie a.c., echipa mixt a, a oprit pentru control pe raza judetului Bihor, un autotren in remorca caruia politistii de frontiera au descoperit doua tractoare care apartin numitului Marcel T., pentru care conducatorul auto nu a putut prezenta niciun document de provenienta.
Din primele verificari, s-a constatat ca cele doua utilaje figureaza ca fiiind furate din Italia din data de 12.11.2011.
In cauza s-a intocmit dosar penal in care Marcel T. este cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de complicitate la furt.
Tractoarele agricole, in valoare de 120.000 euro au fost indisponibilizate pana la finalizarea cercetarilor.
Cercetarile sunt continuate de lucratori din cadrul I.J.P.F. Maramures anume delegati, in vederea documentarii intregii activitati infractionale.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana