19 martie 2013

6.000 pachete de tigari ascunse in bagajele de cala, descoperite pe Aeroportul Timisoara

Politistii de frontiera din cadrul P.P.F. Aeroport Timisoara, lucratorii antitero din cadrul SRI si lucratorii vamali au descoperit aproximativ 6.000 pachete de tigari nedeclarate, in bagajele de cala ale unor cetateni ucraineni - patru femei si doi barbati, care tranzitau Romania cu destinatia Italia.

In data de 18.03.2013, la P.P.F. Aeroport Timisoara s-au prezentat pentru a tranzita tara noastra, cu o cursa care avea ca destinatie Italia, sase cetateni ucraineni, patru femei si doi barbati, cu varste cuprinse intre 28 si 56 de ani.
La controlul specific, politistii de frontiera si lucratorii din cadrul Brigazii Antitero - S.R.I. au avut suspiciuni in ceea ce priveste continutul bagajelor de cala ale celor sase persoane, motiv pentru care au solicitat lucratorilor din cadrul Biroului vamal un control amanuntit al acestor bagaje. In urma verificarilor, au fost descoperite 5.970 pachete de tigari, de provenienta ucraineana, in valoare de aproximativ 20.000 euro, pe care cei sase nu le-au declarat.
Deoarece cetatenii ucraineni erau in tranzit prin tara noastra, acestia au decis sa abandoneze in favoarea statului tigarile si sa isi continue calatoria.
Politistii de frontiera continua cercetarile pentru depistarea intregii arii infractionale.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana