15 martie 2013

La volanul unui autovehicul cu documente false de inmatriculare

Politistii de frontiera bihoreni au depistat un cetatean din Belarus care conducea un autovehicul cu documente de inmatriculare falsificate si cu seria de sasiu modificata.

La data de 13.03.2013, ora 19.45, s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Bors, pentru a intra in tara, R.M., de 22 ani cetatean din Belarus care conducea un microbuz marca Volkswagen pentru care a prezentat la control un certificat de inmatriculare eliberat de autoritatile din Belarus, document in care proprietarul autoturismului figura ca fiind o alta persoana, tot din Belarus.
Existant suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, s-au efectuat cercetari, ocazie cu care s-a constatat modificari atat la seriile inscriptionate pe sasiu cat si in certificatul de inmatriculare.
In legatura cu cele constatate, conducatorul auto declara ca a imprumutat masina de la un conational pentru a calatori in Germania si nu are cunostinta despre situatia acestuia.
Politistii de frontiera il cerceteaza acum pe numitul R.M. sub aspectul savarsirii infractiunilor de complicitate la fals material in inscrisuri oficiale, uz de fals si tainuire, iar autoturismul a fost indisponibilizat pana la clarificarea situatiei.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana