19 septembrie 2013

Cetatean sirian depistat ascuns sub un autocamion in P.T.F. Giurgiu

Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Giurgiu au depistat o persoana de sex masculin, cetatean sirian, care dorea sa intre ilegal in Romania ascuns sub remorca unui autocamion.

In data de 18.09.2013, ora 15.30, la P.T.F. Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua formalitatile de frontiera, pe sensul de intrare in tara, un cetatean turc, sofer al unui autocamion marca Volvo, care transporta rodii din Turcia in Germania.
La controlul de frontiera, echipa mixta de control romano - bulgara a descoperit sub remorca autovehiculului, ascunsa pe buteliile de aer, o persoana de sex masculin.
Politistii de frontiera au efectuat un control amanuntit asupra persoanei in cauza, in urma caruia s-a gasit un pasaport sirian valabil, eliberat pe numele acestuia. Cu ocazia primelor cercetari, acesta a declarat ca s-a urcat pe buteliile de aer ale autocamionului intr-o parcare din Russe fara ca soferul autocamionului sa cunosca acest lucru si ca a procedat in acest mod deoarece dorea sa ajunga intr-un stat din Europa de Vest, in cautarea unui loc de munca si nu poseda viza necesara.
Politistii de frontiera au procedat la intreruperea calatoriei persoanei si, conform protocolului romano-bulgar, a fost predata autoritatilor de frontiera bulgare in vederea continuarii cercetarilor si dispunerii masurilor legale ce se impun.

http://www.politiadefrontiera.ro/arhiva_poze/3108.jpghttp://www.politiadefrontiera.ro/arhiva_poze/3109.jpghttp://www.politiadefrontiera.ro/arhiva_poze/3110.jpg

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana