19 septembrie 2013

Trei cetateni romani cercetati pentru furt calificat

Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - S.P.F. Fetesti cerceteaza trei cetateni romani care au sustras aproximativ 630 kg carbune de pe o barja a unui impingator ce tranzita bratul Borcea.

In data de 18.09.2013, ora 17.30 politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Fetesti, judetul Ialomita, au observat in dreptul kilometrului fluvial 26 al bratului Borcea o barca pescareasca, in care se aflau trei persoane, care s-a desprins de langa una din barjele unui impingator care transporta carbune.
In momentul in care barca a tras la mal, lucratorii nostri au intervenit, au procedat la legitimarea persoanelor si la controlul efectiv al barcii. Astfel au descoperit 16 saci din rafie incarcati cu carbune in cantitate de aproximativ 630 kg.
Cele trei persoane sunt cetateni romani, cu varste cuprinse intre 24 si 29 ani, domiciliati pe raza judetului Ialomita. Barbatii au declarat ca au luat cei 16 saci de carbune de pe barja impingatorului si ca nu au documente asupra lor intrucat l-au luat in intelegere cu un marinar de pe barja, oferindu-i acestuia o suma de bani.
Cantitatea de aproximativ 630 kg carbune, in valoare de 650 lei, a fost ridicata in vederea continuarii cercetarilor, aceasta urmand a fi predata societatii prejudiciate.
Politistii de frontiera au intocmit in cauza actele premergatoare inceperii urmaririi penale pentru savarsirea infractiunilor de furt calificat.


Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana