25 septembrie 2013

Copil in varsta de 4 luni, ascuns sub fusta mamei, descoperit la frontiera

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad, judetul Timis, au depistat ieri doi cetateni romani, sot si sotie, care au incercat sa scoata ilegal din tara un minor, ascuns intr-un autoturism, sub fusta mamei, deoarece nu avea un document de calatorie valabil.

Azi noapte, in jurul orei 01.30, s-a prezentat pe sensul de iesire din tara, conducand un autoturism marca Audi, cetateanul roman Angel R., in varsta de 25 ani, insotit de sotia sa, Fabiola R., in varsta de 27 de ani, ambii domiciliati in judetul Teleorman. Cei doi calatoreau insotiti de cei trei copii ai lor, cu varste cuprinse intre 2 si 6 ani.
Cu ocazia controlului specific, politistii de frontiera au descoperit in spatele scaunului din dreapta fata, ascuns sub fusta mamei, un alt minor. In urma verificarilor s-a stabilit ca acesta este o fetita in varsta de 4 luni, fiica celor doi cetatenii romani, pentru care parintii au prezentat un certificat de nastere.
Cei doi au declarat ca au recurs la aceasta metoda pentru ca doreau sa ajunga in Spania si nu au mai avut timpul necesar pentru a obtine un document valabil de calatorie pentru minor.

In cauza a fost intocmita lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de participatie improprie la tentativa de trecere ilegala a frontierei.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana