26 septembrie 2014

Libanezi cu documente de identitate apartinand altor persoane, depistati la P.T.F. Giurgiu


Politistii de frontiera din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Giurgiu au depistat cinci cetateni libanezi, mama cu patru copii, care au incercat sa intre ilegal in tara cu documente de identitate germane care nu le apartineau.
In data de 25.09.2014, ora 23.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-au prezentat pentru a intra in tara, calatorind cu un autoturism marca Volkswagen condus de un cetatean libanez, cinci persoane (un adult si patru minori) care au prezentat la controlul de frontiera documente de identitate germane.
Procedand la verificarea documentelor, politistii de frontiera au constatat diferente intre fotografiile din acte si pasagerii masinii, stabilind faptul ca acestea nu le apartin. In urma cercetarilor s-a stabilit ca persoanele in cauza sunt cetateni libanezi cu varste cuprinse intre 4 si 34 de ani.
In timpul cercetarilor, cei in cauza, o mama cu patru copii, au declarat ca au calatorit cu avionul din Beirut pana in Varna - Bulgaria unde s-au intalnit cu fratele femeii, soferul autoturismului, care le-a inmanat documentele sotiei si copiilor lui.
Conform protocolului romano-bulgar incheiat, peroanele si documentele de calatorie au fost predate autoritatilor de frontiera bulgare, in veder ea continuarii cercetarilor si dispunerii masurilor legale ce se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana