9 septembrie 2014

Migranti opriti din drumul ilegal la frontiera romano-ungara


Politistii de frontiera aradeni au depistat la frontiera romano-ungara sase cetateni afgani si un pakistanez care incercau sa treaca  ilegal granita in Ungaria.

In data de 08.09.2014, in jurul orelor 22.30, o patrula formata din politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Curtici, judetul Arad, pe timpul executarii unei misiuni specifice, a depistat sapte persoane de sex masculin care se deplasau pe jos, pe camp, spre Ungaria, incercand astfel sa treaca ilegal frontiera de stat.
Cele sapte persoane au fost retinute la aproximativ 150 de metri fata de linia de frontiera si au fost conduse la sediul sectorului pentru cercetari.
In urma verificarilor efectuate s-a stabilit ca este vorba de sase cetateni afgani si un cetatean pakistanez, cu varste cuprinse intre 15 si 23 de ani, toti posesori de documente temporare de identitate pentru solicitantii de azil.
Politistii de frontiera au intocmit celor sapte persoane lucrari penale sub aspectul savarsirii infractiunii de tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie luate masurile legale care se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana