18 mai 2012

Cetatean italian depistat la Nadlac cu documente false


Politistii de frontiera aradeni au depistat un cetatean italian, cunoscut cu antecedente penale in Italia pentru inselaciune, trafic de stupefiante si vatamare corporala, care intentiona sa treaca frontiera folosindu-se de documente de identitate falsificate.
In data de 17.05.2012, orele 21.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac, jud. Arad , s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera, calatorind ca pasager intr-un autocar ce avea ca destinatie Amsterdam-Olanda, un barbat care s-a legitimat cu o carte de identitate emisa de autoritatile italiene.
La controlul de frontiera s-a constatat ca documentul de identitate prezentat la control era falsificat prin inlocuirea fotografiei titularului, motiv pentru care persoanei in cauza i s-a intrerupt calatoria si a fost condusa la sediul Politiei de Frontiera pentru cercetari.
In urma verificarilor efectuate prin Punctul de Contact de la Oradea , a rezultat faptul ca barbatul este cetatean italian, dar are alta identitate si se numeste T. L. Fernando Maria, in varsta de 51 ani. Totodata, din primele verificari a rezultat ca persoana in cauza este cunoscuta in Italia cu antecedente penale pentru inselaciune, trafic de stupefiante si vatamare corporala.
Cetateanului italian i-au fost intocmite actele premergatoare de cercetare penala sub aspectul savarsirii infractiunilor de fals privind identitatea, uz de fals si tentativa de trecere ilegala a frontierei de stat, la finalizarea cazului urmand a fi luate masurile legale ce se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana