21 mai 2012

Infractiuni pe drumurile publice

In decurs de 48 ore, politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta au descoperit trei autoturisme si un autocamion conduse de trei cetateni romani, respectiv un cetatean turc, cu nereguli in documente.
Cetateanul roman B.M. de 42 ani conducea un autoturism marca Ford Focus si a prezentat politistilor de frontiera, la intrarea in tara, un permis de conducere fals, iar R.S. de 47 ani, domiciliat in localitatea Agigea conducea un autoturism marca Mercedes Benz fara a poseda permis de conducere.
Cetateanul turc B.S. de 52 ani a fost depistat de politistii de frontiera in timp ce conducea un autocamion marca Mercedes Benz, inmatriculat in Germania fara a poseda permis de conducere si G.T. de 26 ani, domiciliat in localitatea Lazarea din judetul Harghita, conducea pe drumurile publice un autoturism marca Renault Laguna, inmatriculat in Franta al carui certificat ITP prezenta indicii de falsificare, fiind expirat din data de 11.03.2010.
In prezent persoanele in cauza sunt cercetate pentru incalcarea prevederilor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice, la finalizarea cazurilor urmand a fi luate masurile legale.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana