29 mai 2012

Saisprezece migranti depistati la frontiera cu Serbia in ultimele 24 ore

Politistii de frontiera timiseni au depistat, in ultimele 24 de ore, cinci grupuri de migranti formate din saisprezece persoane, care au trecut ilegal frontiera din Serbia in Romania. In toate cazurile au fost intocmite actele premergatoare inceperii urmaririi penale sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere ilegala a frontierei de stat.
In cursul noptii, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Lunga si Jimbolia au depistat, in zona de competenta, cinci grupuri de migranti, formate din saisprezece persoane de sex masculin.
Barbatii depistati nu aveau documente de identitate asupra lor si nu vorbeau limba romana, motiv pentru care politistii de frontiera au procedat la conducerea acestora la sediile Sectoarelor Politiei de Frontiera, in vederea clarificarii situatiei. Politistii de frontiera au stabilit ca persoanele depistate sunt cetateni din Algeria, Maroc, Egipt si Irak, cu varste cuprinse intre 19 si 37 de ani, care au trecut ilegal frontiera din Serbia in Romania.
In cadrul primelor cercetari, persoanele in cauza au declarat ca au ajuns cu mijloace de transport in comun pana la frontiera sarbo-romana si de acolo si-au continuat calatoria pe jos, peste camp, pana in momentul retinerii de catre politistii de frontiera.
Pe numele celor in cauza au fost intocmite lucrari penale sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere ilegala a frontierei de stat, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie luate masurile legale ce se impun.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana