27 mai 2012

Contrabandisti de tigari retinuti la frontiera romano-ucraineana


Politistii de frontiera din cadrul S.P.F. Radauti - I.T.P.F Sighetu Marmatiei au depistat si retinut trei persoane care transportau peste frontiera de stat 3.000 pachete cu tigari de contrabanda. Tigarile in valoare de 18.000 lei au fost retinute in vederea confiscarii, iar persoanele in cauza sunt cercetate sub aspectul savarsirii infractiunilor de trecere ilegala a frontierei de stat si contrabanda in forma agravanta.
In data de 26 mai a.c, la nivelul S.P.F. Radauti, Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Sighetu Marmatiei, s-a declansat o actiune specifica pe linia combaterii contrabandei cu tigari in zona de responsabilitate.
Astfel, in jurul orei 13.00, lucratorii nostri au depistat in apropierea liniei de frontiera un grup de persoane care transportau spre interior mai multe colete voluminoase.
In urma actiunii politistilor de frontiera s-a reusit retinerea a trei persoane indentificate ca fiind: S. Victor in varsta de 28 de ani, S. Constantin de 31 de ani si S. Vasile in varsta de 19 ani, toti domiciliati in orasul Vicovu de Sus.
Cei trei transportau mai multe colete invelite in folie de culoare neagra ce contineau un numar de 3.000 pachete de tigari marca Doina de provenienta R. Moldova.
Au fost anuntate si autoritatile de frontiera ucrainene care au informat ca au descoperit la fata locului mai multe urme si indicii, efectuandu-se cercetarea in comun a evenimentului.
Cei trei barbati sunt cercetati de catre politistii de frontiera pentru savarsirea infractiunilor de trecere ilegala a frontierei de stat si contrabanda in forma agravanta.
Intreaga cantitate de tigari in valoare de aproximativ 18.000 lei a fost ridicata in vederea confiscarii.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana