24 mai 2012

Tigari ascunse intr-un autoturism depistate de politistii de frontiera maramureseni


Politistii de frontiera din cadrul S.P.F. Sarasau au depistat in trafic un cetatean roman care transporta aproximativ 3.800 pachete de tigari de contrabanda care urmau sa fie comercializate pe piata neagra. Tigarile, in valoare de 34.000 lei au fost retinute in vederea confiscarii iar autoturismul marca Opel Astra, in valoare de 10.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Sarasau in vederea continuarii cercetarilor.
In seara zilei de 23.05.2012, politistii de frontiera din cadrul S.P.F. Sarasau au desfasurat o actiune pe linia combaterii traficului cu tigari, ocazie cu care au depistat in trafic un autoturism marca Opel Astra, condus de numitul M. Ivan, in varsta de 26 ani, domiciliat in com. Sapinta, jud. Maramures.
Dupa controlul documentelor, politistii de frontiera au trecut la verificarea autoturismului, ocazie cu care au fost descoperite, ascunse in diverse locuri, un numar de 3.790 pachete de tigari marca Viceroy de provenienta ucraineana.
In urma celor constatate, politistii de frontiera i-au intocmit persoanei in cauza acte premergatoare sub aspectul savarsirii infractiunilor de contrabanda si detinerea de catre orice persoana in afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul Romaniei a produselor accizabile supuse marcarii, potrivit titlului VII, fara a fi marcate sau marcate necorespunzator ori cu marcaje false peste limita a 10.000 tigarete.
Intreaga cantitate de tigari, in valoare de aproximativ 34.000 lei, a fost ridicata in vederea confiscarii de catre politistii de frontiera iar autoturismul marca Opel Astra, in valoare de 10.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Sarasau, pana la finalizarea cercetarilor.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana