28 mai 2012

Tigari de contrabanda depistate la frontiera romano-ucraineana

 Politistii de frontiera din cadrul S.P.F. Valea Viseului - I.T.P.F. Sighetu Marmatiei au depistat, in apropierea frontierei cu Ucraina, aproximativ 5.000 pachete de tigari de contrabanda, marca Jin Ling, ce urmau a fi introduse ilegal in Romania.
In urma cercetarilor efectuate de politistii de frontiera s-a stabilit ca una din persoanele implicate in activitatea de contrabanda este un barbat, in varsta de 27 ani, domiciliat pe raza judetului Maramures.
Intreaga cantitate de tigari, in valoare de 42.500 lei, a fost ridicata in vederea confiscarii iar barbatul este cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de colectare, detinere, producere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere si vanzare a bunurilor sau a marfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscand ca acestea provin din contrabanda sau sunt destinate savarsirii acesteia.
Cercetarile sunt continuate de catre politistii de frontiera, fiind informate si autoritatile ucrainene, in vederea depistarii tuturor persoanelor implicate si documentarii intregii activitati infractionale.

Arhivă blog

Youtube - Politia de Frontiera Romana